سلام و خسته نباشید خدمت پزشکان محترم

دختر برادر من الان دو سال و ۸ ماهشه و تاخیر در گفتار و کارهایی داره که هم سن و سالهاش انحام میدن. ارتباط چشمی کمی داشت و صداش میکنیم بی توجه و پاسخی نمیده

الان حدود چهارماهه که داره کاردرمانی و گفتاردرمانی میره و رژیم غذایی رعایت میکنه و به جای لبنیات، شیر شتر میخوره

ارتباط چشمیش خیلی بهتر شده، حدود صدتا کلمه بلده ولی انگار درک معنی اون کلمات رو نداره

اسم پسرعمه یا دختر عمه هاشو بلده و میگه

یا اگه ازش بپرسیم این چیه میگه ساعت، قوری، چاقو، گل، چراغ ، کیک، ماهی تایه، زیتون، گوجه، سیب و.... اینارو بلده و نشونش بدیم میگه اما هروقت خودش دلش بخواد همکاری میکنه و جواب میده

یا اگه سرش به جایی بخوره، دستش رو روی جای درد میزاره و گریه میکنه

وقتی میگیم بریم بیرون و برو جوراب بپوش، جورابش رو به سختی میکنه توی پاش ولی کج و یا کفشش رو میاره که بپوشه ولی به سختی

این توضیحات رو دادم که بپرسم آیا اوتیسمه یا خیر؟

اگه توضیحات دیگه ای هم نیاز هست بپرسین تا بگم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دوست اوتیسم

با سلام
در تشخیص اتیسم ما حتما باید ارزیابی بالینی را انجام بدیم در نتیجه صرفا از روی شرح شما امکان این تشخیص به صورت واضح نیست.
اما برخی از علایمی که شما فرمودین جز نشانه های اتیسم هستند و باید به اونها توجه ویژه ای داشته. به عنوان مثال تکرار کلمات و استفاده از اونها بدون شناخت نکته مورد توجهی است.
برای بحث مهارت های خودیاری بیشتر بسته به تربیت است. یعنی گاهی خانواده ها و به خصوص والدین از روی محبت تمام کارهای بچه هایشان را انجام می دهند و این موضوع صرفا نشانه یک اختلال نیست
در بحث رژیم غذایی استفاده از شیر شتر هیچ جا ثابت شده نیست و بچه هایی باید در مصرف لبنیات رژیم خاصی داشته باشند که حساسیت دارد و برایشان استفاده از محصولات بدون گلوتن و کازئین تجویز میشه که این شامل تمام کودکان نیست
پیشنهاد من به شما این است که حتما با همراهی خود کودک به یک روانشناس متخصص در حوزه اتیسم مراجعه فرمایید.