درمان زخم رحم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 55 بازدید 1 تبادل تجربه

ببخشید من زخم رحم دارم 2ماهی میشه ازدواج کردم ولی رفتم دکتر گفت یک التهابه 3 دوره دارو مصرف کردم ولی خوب نشدم دکتر میگه باید فریز کنی ولی اصلا لکه و درد  ندارم دکتر هم گفت هر وقت زیر شکمت درد گرفت بیا برات فریز کنیم حالا نمیدونم چی کار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

زخم سرویکس(دهانه واژن) ابتدا تحت در مان آنتی بیوتیکی قرار میگیرد و اغلب اوقات با در مان مناسب و گذشت مدت زمان لازم زخم بهبود میابد.در غیر این صورت فریز کردن زخم از راههای اخره درمان زخم مقاوم میباشند

تجربه شما

خانم دکتر فریز کردن خطر نداره و باعث نازایی نمیشه؟ چون من تازه ازدواج کردم