رابطه جنسی با زگیل تناسلی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 98 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من زگیل ندارم اما همسرم داشت که فریز کرده آزمایش دادم ویروس نوع ۶ توی بدنم هست . ۵ تا دکتر رفتم و گفتن این نوعش چون بی خطر من سنم کنه با بالا بردن سیستم ایمنی تا ۲ سال دیگه دفع میشه. حالا یک سوال برام پیش اومده توی اینترنت خوندم این ویروس از کاندوم عبور میکنه. با این حال من تا بدنم بیاد دفع کنه همسرم بهم دوباره منتقل میکنه دیگه! یعنی کلا ۲ سال نباید نزدیکی کنم؟ این که شدنی نیست .

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

 اگر زگیل  در بدن هریک باشد با یا بدون کاندوم منتقل میشود. و در زمانی که زگیل ندارید مشکلی برای نزدیکی با کاندوم ندارید

تجربه شما

سلام خانم دکتر منم زگیل دارم که یکیش شماره ۷۳ هست و ممکنه خطرناک باشه پیش دکتر رفتم گفت که الان مشکلی نداری و میتونی نزدیکی کنی خب هیچ مراقبتی نیست که انجام بدم؟ دوره فریز دارم میرم. 20 سالمه

@rzvne

خیر. کارخاصی نمی توان کرد