بالا بودن گلبول سفید در آزمایش

با سلام دختری هستم ۲۴ساله از پارسال به علت استخوان درد دکتر رفتم و به فاصله ۴ ماه دو تا آزمایش دادم که فرتین خونم در آزمایش دوم ۳۰ تا پایین اومده بود و ویتامین دی من ۱۶بود بعضی وقتا استخوان درد داشتم هفته پیش تا الان متخصص داخلی رفتم ارتوپد رفتم که نوشتن برام آزمایش الان آزمایش گرفتم اما سطح گلبول سفیدم شده ۱۶هزار با اینکه پارسال ۵ هزار بود و اینکه یکم عفونت ادرار دیده شده میترسم چون سطح گلبول سفید رفته بالا چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

باسلام ممکن است بالارفتن گلبول سفید وابسته به عفونت ادراری باشد ، سه هفته بعداز درمان مجددا ازمایش را تکرارکنید .