با سلام بچه من یکسال و یکماهشه و بخاطر شیردهی اول حاله سینم قرمز و بعد ترک ترک خورد یک هفته بهش ندادم بهتر شد اما شیرش کمتر شد روغن زیتون کنجد شقاق هیدرورم پماد در موپان روغن شترمرغ وازلین

خوب نشد و حالا نوک سینم مثل سنگ سقت شده و تا بچه میخوره ترک ترک میشه

واقعا نمیدونم چه کنم تو نت سرچ کردم بیشتر به اگزما میخورد میشه لطفا راهنماییم کنید این سینم که زخم شده شیرش زیاد بود زیاد میدادم بهش

الان اون سینم که شیرش کمه داره زخم میشه

تو رو خدا کمک کنید کرم پیورلان دکتر متخصص معرفی کرد که متاسفانه اصلا گیر نمیاد

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام عزيزم بهتر است حتما توسط متخصص معاينه شويد تا عفونت منتشر نشود