سلام و خسته نباشید

من ۵ هفته باردارم چند روز لک دیدم رفتم سونوگرافی گفت نواحی هیپواکو به دیامتر ۱۰*۳ میلیمتر اطراف ساک مربوط به هموراژی است

دکتر سونوگرافی گفت اشکال نداره با شیافت و استراحت برطرف میشه . رفتم پیش دکتر زنان که شیافتو برام بنویسه منو ترسوند گفت جنین رشد نداره و باید بستری بشم که ترسیدم و قبول نکردم برام شیافت (فرتیژست پروژسترون) نوشت و شربت تقویتی..به نظرتون چیکار کنم واقعا نیاز به بستری هست؟ واقعا جنینم رشد نداره؟ و این که هموراژی اطراف ساکم خیلی بزرگه ؟ نگرانم قلب بچم تشکیل نشه..ببخشید طولانی شد منو از نگرانی دربیارین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام فعلا از شياف استفاده كنيد و دو هفته ی بعد سونو گرافی را تكرار كنيد اگر جنين رشد نداشت درسونوی بعدی مشخص خواهد شد،،، فعلا آرامشتان را حفظ كنيد،،، ازاينستای من ديدن فرماييد