بداخلاقی همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 49 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام و خسته نباشید. ببخشید من از رفتارای شوهرم خیلی خسته شدم نمیدونم چیکار کنم همش فکر میکنه حق با اونه نسبت به خانوادم بدبینه میگه اونا به من احترام نمیزارن بلد نیستن همش در حال انتقاد از خانواده منه الان میخوام سیسمونی بخرم هر چی میگم میگه بگو بابات بخره خودش اصلا حس نمیکنه وظیفه خودشه تو خونه نمیذاره اصلا یک چیزی و باسلیقه خودم بچینم یا بخرم چیکار کنم میشه راهنماییم کنین؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و درود
انشاالله به سلامتی بارتون رو زمین بذارید و‌پیشاپیش تبریک میگم
سوال:آیااز ابتدای زندگی مشترک به همین منوال بود؟
اگر بوده برای برطرف کردن چالش ها چه اقداماتی انجام دادید؟
اگر تازگی مسئله بوجود آمده میتونه به دلیل کم بودن توجه و کاهش صمیمیت در بین شما باشه
لطفا سوالات رو پاسخ بدید تابهتر بتوان شما را راهنمایی کرد
موفق و موید باشید
با احترام

تجربه شما

ممنونم

نه از اول اخلاقش اینجوریه کلا سیستم اخلاقش این مدلیه زودرنجه فکر میکنه همه تبعیض قائل میشن بهش کار خاصی نکردم اوایل تایید میکردم ولی الان بحثمون میشه و تحمل میکنم

@samsam68

سلام و درود

ممنون از پیگیریتون و اعتمادی که به ما کردید

عزیزم باتوجه به اینکه این مسئله از اول زندگیتون حاکم بوده تغییر کمی سخت ولی شدنی هست

ابتدا شما باید سعی کنید روی روابطتون تمرکز داشته باشید که اعتماد بالاتر برود و حس امنیت بیشتر

که چند راهکار خدمتتون عرض میکنم ودر نهایت پیشنهاد میکنم با همسرتون به یک مشاور مراجعه داشته باشید تا مسائلتون بهتر حل بشود

۱- شنونده خوبی باشید، نه تایید و نه رد کنید

۲- سعی کنید در کارها و روابطتون همسرتان را مورد توجه قرار بدید (در منزل خودتان و در خانه پدری)

۳- عزت نفس و اعتماد به نفسش رو بالا ببرید

۴- شناخت رفتارهای مردان و به کار بردن آن در زندگیتون

۵- غر زدن در هر موردی را برای خود ممنوع کنید و پذیرش رو‌ مد نظر قرار بدید

۶- سعی کنید روی هیجانات خودتون هم تمرکز داشته باشید و مثبت اندیش و‌ ذهن آگاه رفتار کنید

این موارد در سپری شدن زمان بسیار اثر گذار هست

انشاالله مسائل حل و ما شاهد لب خندانتون باشیم

موفق و موید باشید

با احترام