وجود کرم در مدفوع

با سلام من 22 سالمه و یک دختر یک ساله هم دارم دیروز وقتی رفتم دستشویی در مدفوعم یک کرم سفید و باریک دیدم برای اولین بار خیلی نگرانم چند وقتی هم قسمت پایین شکمم یک درد خفیف و یه جوریه ممنون میشم زود جواب بدین خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام
انگل روده نیاز به درمان در تمام افراد خانواده دارد حتی اگر بقیه این مشکل را نداشته باشند
برای کودک یکساله باید دارو را از پزشک متخصص اطفال بخواهید و در مورد سایر اعضای خانواده قرص های جویدنی وجوددارد
به این ترتیب که نفری یک عدد قرص را خورده و داروی کودک راطبق دستور پزشک اطفال به او‌نی دهید و دو هفته بعد مجدد دوز بعد را تکرار می کنید
تمام وسایل خواب اعم از تشک و پتو و ووو را در افتاب پهن کنید
لباسها را با اب گرم بشویید