پریودی دوبار در یک ماه

با سلام

من تاریخ 25خرداد پریود شدم وخونریزیم خیلی کم بود وفقط تا 4 روز طول کشید

امروز که 8 تیر هست دوباره پریود شدم

فروردین ماه سونوگرافی انجام دادم کیست 4سانتی تخمدان داشتم.. قرص کنتراسمین طی یکماه استفاده کردم و تاریخ 30 خرداد سونوگرافی انجام دادم کیستم برطرف شده بود. نگرانم چرا الان پریود شدم😔... ممکنه تخمدانم ضعیف باشه؟؟؟

داروی گیاهی پنج انگشت میتونم مصرف کنم؟

با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر این داروی گیاهی برای کسانی است که دیر به دیر پریود می شوند برای شما که فاصله پریودتان کوتاه شده مناسب نیست اگر قصد بارداری ندارید  با مصرف یک تا دو دوره قرص جلوگیری مشکل شما برطرف می شود موفق باشید