کوچک بودن اندام زنانه

سلام خسته نباشید من 22 سالمه و اندام زنانه یا بهتر بگم سینه های کوچیکی دارم که این موضوع خیلی آزارم میده من متاهلم یک سال از ازدواجم میگذره

لطفا راهنماییم کنید که چطور میتونم اندام بهتری داشته باشم

در ضمن من خیلی لاغر هم هستم تقریبا 47 کیلو وزن دارم و این مورد هم واقعا نگرانم میکنه

قدم ۱۶۵ هست

این موارد باعث میشن که من از لحاظ روحی خیلی ضعیف بشم لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید با ورزش کردن و داشتن رژیم غذایی مناسب تحت نظر پزشک متخصص تغذیه  می توانید به تناسب اندام برسید موفق باشید.