حرف نزدن کودک ۴/۵ ساله

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 188 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. بعد از کلی بررسی با آزمایش ژنتیک دکتر پسرم گفتن آتاکسی مخچه داره البته از نوع پیشرفتی نیست. پسرم الان ۴/۵سالشه در حد یکسری کلمات گفتار داره و محدود جمله های کوتاه رو میگه.

 کاملا تمرکز و توجهش خوبه و دستورات رو خوب انجام میده.

حدود ۲سال گفتار درمانی بردم ولی حقیقت اینه تاثیری نداشت براش. اقدام تاثیرپذیری انجام نمیدن انگار.

سوالم اینه چیکار میتونم انجام بدم؟ شرایط مالی خوبی ندارم، واقعا گفتار درمانی بی تاثیره برای پسرم؟ نا امید شدم از گفتار درمانی بُردن...

شنیدم با تجهیزاتِ جدیدتری میشه به گفتار کودکان کمک کرد! آیا این درسته؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

با درود و سلام فراوان
تعداد کلمات بیانی پسرتون حدودا چند تاست؟
تعداد جملات و طول جمله هایی که بیان می کنند به چه صورت هست؟
جملات تقلیدی هست یا به صورت خود انگیخته بیان داره؟
کیفیت گفتار بیانی در چه حد هست؟
ناهماهنگی در شروع جمله ها وجود داره یا کل جمله ناهماهنگی حرکتی مشاهده می شود؟؟
تظاهرات بالینی آتاکسی مخچه‌ای بی نظمی در سرعت، ریتم، دامنه و قدرت حرکات ارادی را شامل می‌شود. شروع حرکات ساده با تأخیر همراه است و میزان افزایش یا کاهش شتاب در آن‌ها کاهش می‌یابد. سرعت، ریتم، دامنه و قدرت حرکات با نوسان همراه است.
این بی نظمی ها در سایر حرکات(راه رفتن، حرکات دست و..) وجود دارد یا خیر؟
در مورد درمان باید خدمت شما عرض کنم که علاوه بر توانبخشی(گفتار درمانی،کاردرمانی و فیزیوتراپی)
یک سری درمان های دیگه وجود دارد که تاثیرگذاری هیچکدام به صورت کامل تایید نشده است.
درمان توانبخشی هم پروسه طولانی هست که نیازمند تکرار مداوم و همیشگی تمرینات به مدت طولانی هستش.
شاد و سالم باشید🌹🌹

تجربه شما

ممنون که جواب دادین...

به نظرتون امیدی به خوب شدنشون هست؟ پسرم از نظر هوشی خیلی نرماله و اینکه از بدو تولد همه حرکاتش با تاخیر بوده ولی بدون کمک توان بخشی بوده به نظرتون این خوب نیست و امیدی هست بدون گفتاردرمانی خودش راه بیفته؟ بخاطر مشکل شدید مالی که دارم میگم. خطر نداره براش؟

مثلا خودم باهاش کار کنم به هر روشی

@پرمژه

خواهش میکنم خب قطعا با توانبخشی سرعت بهبودی هرچند جزئی افزایش پیدا میکنه

شما می توانید از درمانگران با تجربه برنامه درمانی دریافت کنید و در منزل خودتون باهاش کار کنید

البته یک سری مراکز هم به صورت خیریه خدمات توانبخشی ارائه میدهند که می توانید به اونجا هم برین و از خدمات بهره مند شوید