تغییر رنگ ترشح

سلام، ببخشید من قرص سیپروترون کامپاند مصرف میکنم این بسته دوممه، الان ۱۶ روزه دارم مصرف میکنم، صبح و شبم متفورین میخورم، بخاطر کیست  که دارم ،حالا دوشنبه هفته پیش متوجه شدم ترشحات قرمز تیره مایل به قهوه ای دارم، اونم فقط وقتی میرم دستشویی خودمو خشک میکنم با دستمال میبینم، مثل لکه بینی ببخشید واضح گفتم میشه اگه میدونین از چیه بگین؛ آخه فعلا نمیتونم برم دکتر😢

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام قرص به صورت منظم و در زمان معین باید مصرف شود در صورتی که حین مصرف قرص لکه بینی دارید حتما مراجعه کنید