سلام وقت بخیر من ۲۲هفته هستم دلپیچه شدید میگیرم گاهی اوقات که باید حتما برم توالت تا خوب شه، هنگام جابه جاشدن از این پهلو به ان پهلو زیر دلم درد میگیره؛ و یک مشکل دیگه هنگام دفع ادار زیر دلم درد میگیره از پماد ضدقارچ وقرص سفیکسیم ۲۰۰ استفاده کردم فایده نداشت، میشه لطفا کمکم  کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

جهت درمان مناسب به متخصص  داخلی مراجعه كنيد زيرا مشكلات شما میتواند باعت بروز زايمان زودرس شود .