سلام خسته نباشین. من قصد بارداری دارم و اینکه میخوام خیلی سریع باردار شم تمام ازمایشات پیش از بارداری رو انجام دادم و هیچگونه مشکلی نداشتم ولی پریودم نامنطمه که دکتر واسه تنظیم پریود قرص مدروکسی پروژسترون تجویز کردن برای دو ماه که هیچگونه تاثیری نداشت و یک دوره روز۳۹ و یک دوره روز۳۶ پریود شدم و الان روز اول پریودم هست میخواستم بدونم چه روزایی نزدیکی کنم و چگونه که هرچه سریعتر باردار بشم و مسئله مهم اینکه من این ماه روز ۱۸سیکلم فقط یکبار با توجه به ترشحات شفاف و کشسان اقدام کردم که نتیجه نداشت و پریود شدم نمیدونم جز ماه اول اقدام محسوب میشه یا نه و اینکه روز ۱۱و ۱۵سیکلم سونو دادم که ۱۹فولیکول داشتم که بزرگترینش روز ۱۵سیکل ۱۲و۱۶بود که من روز ۱۸فقط یکبار اقدام داشتم. اگه میتونین خواهش میکنم کمکم کنید و۲۱سال سن دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام

با توجه به شرح حالتون بهتره به پزشک مراجعه نمایید، احتمالا تنبلی تخمدان دارید. آزمایش منظورتون چه آزمایشاتی است آیا آزمایش هورمونی هم انجام دادید؟

بعد از سونوگرافی تخمک گذاری و وجودفولیکول غالب، بایستی آمپولی تزریق نمایید و همان شب و یک شب درمیان تا سه روز اقدام کنید تا باردار شوید.