با عرض سلام و تشکر فراوان، من سال 92 سرطان سینه گرفتم و جراحی شدم و شیمی درمانی و پرتو درمانی، دو سال هم تاموکسیفن و از اون به بعد لترزول مصرف میکنم تا چهار سال هم دیفرلین میزدم و یائسه بودم، بعد از قطع دیفرلین، الان چند ماهی هست پریود میشم، اولا میخوام بدونم اشکالی نداره که پریود میشم، دوما آیا قرص لتروزول بعد از اینکه دیگه یائسه نیستم باز هم موثر هست مصرفش، چون میگن، لترزول برای درمان سرطان بعد از یائسگی هست، ممنون میشم پاسخ منو بدین ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 45 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام پريود در اين شرايط شما مشكلی ندارد البته زير نظر متخصص زنان بايستی ازنظر هيپرپلازی رحم بررسی شويد،،، لتروزول لازم نيست،،، از اينستای من ديدن كنيد