سلام خسته نباشید. من الان 15 هفتمه از 8 هفتگی. یک ورم زیر شکمم دقیقا روی رحمم داشتم روز به روز بادش بیشتر شد الان که 15 هفتمه هنوز اون ورم هستش، الان یکم سفت شده من احساس میکنم اون جنینه اگر اون جنینه چرا دیگه بالا نمیاد نکنه رشد نمیکنه؟ در ضمن من سونوی آنتی هم دادم همه چی نرمال بوده.

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

جنین در هفته پانزدهم تقریبا اندازه یک پرتقال کوچک هست و بالای شکم و زیر سینه ها قرار گرفته

خیلی خودتون رو درگیر افکار وسواس گونه نکنید و از دوران بارداری لذت ببرید

تجربه شما

جنین در هفته ۱۵ زیر سینه ها قرار داره؟ 😐😐😐😐😐