سلام من روز ۱۱ پریود رفتم سونو ضخامت اندومتر۱۰ و تعدادی فولیکولم در هر دو تخمدان ها نشان داده شده که حداکثرش ۱۳بود ابعداد رحمم ۶۵ در۳۷ و محور ان آنته ورتد بود اکوی میومتر یال و سرویکس طبیعی بود حاشیه اندومترو میومتر واضح بود حجم تخمدانها اندازه و شکل و اکوپترن طبیعی بود ۳۶در۱۹ و یکی ۲۶در۱۴ ضایع فضا گیر هم در لگن دیده نشد نسبت به ضخامت اندومترم امروز باید پریود میشدم که نشدم مشکل کجاس آیا باردارم ؟ زود رفتم برای سونو و آزمایش.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام با سونو مشخص نمیشود اگر تاخير داريد فقط ازمايش خون نشان میدهد