سلام‌خانوم‌دشتی ببخشید دیر جواب دادم... نتم مشکلداشت خانوم دشتی اون لخته نبودا منطمئنم یه پوست بود اخه سفید بودمثل گوشت مرغی که سفیده... بصورت لول اومده بود بیرون... توروخدا من نمیتونم برم‌دکتر واقعا برم چی بگم‌بهش اخه بگم‌قرص ضدبارداری خوردم؟ من تو زندگیم برا اولین بار داشتم‌این قرصو میخوردم خیلی برام‌شرم‌اوره از خودم بدم میاد ک همچین غلطی کردم...شاید اگه زود ازدواج میکردمو تنهایی بهم‌فشار نمیاورد منم مثل خیلیا حلال بایکی میبودم... توروخدا من نمیتونم برم دکتر....فقط بگید ایا احتمال پارگی پرده هست با این چیزایی گفتم؟ چند درصد احتمالشه؟و اینم بگم من قبلا خودارضایی هم‌داشتم واسه همین‌میترسم‌تشدیدش کرده باشه.. البته خودارضایی نه اونجوری مالش بود... خواهش بگید پردم‌با این‌وجود امیدواری هست ک سالم‌باشه؟ جدیدا واسم خاستگار اومده حتی میترسم ازدواج کنم...خانوم دشتی کمکم کنین ... پرده سالمه ایا؟
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست عزیز خارج شدن اون پوسته از بدن شما نمیتونه به پرده شما آسیب بزنه عزیزم مراجعه به دکتر زنان ربطی به مجرد یا متاهل بودن شما نداره اصلا نیازی نیست اشاره کنید که چه اتفاقی افتاده وقرص خوردید شما میتونید به یک کارشناس مامایی هم مراجعه کنید دروغ هم نیاز نیست بگید فقط بگید میخوام از سلامت پرده ام مطمئن بشم یا میخوام بدونم پرده بکارتم از چه نوع هست اگر مطمئن هستید که دخولی از جلو صورت نگرفته اصلا نیاز نیست برید اگر این پیشنهاد رو دادم فقط بخاطر این بود که با شک و شبهه و ترس افکارتون رو بهم نریزید خود ارضایی اگر در حد مالش باشه (تحریک کلیتوریس ) و دخولی صورت نگیره اصلا اسیبی به پرده وارد نمیکنه دست از سرزنش خودتون بردارید امروزه اکثر دختران برای اینکه بدونند پرده بکارتشون از چه نوع هست به ماما یا دکتر زنان مراجععه میکنند وکسی هم بهشون با چشم بد نگاه نمیکنه این مسئله تمام فکر شمارو درگیر کرده وباعث میشه مضطرب بشید پس تنها راهش اینه که مطمعن بشید باتوجه به اطلاعاتی که این دوبار در اختیار داشتم خیلی بعید میدونم که آسیبی دیده باشید ولی فقط بخاطر جنبه روحی و روانی این موضوع بازهم پیشنهاد میدم با یک کارشناس مامایی یا ... مشورت کنید خوشحال میشم من رو در جریان تصمیمتون بزارید