ایستادن نوزاد پنج ماه و نیمه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 160 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام روزتون بخیر. دخترم الان پنج ماه و نیمش هست و لبه های تختش را می گیره و روی پاهاش می ایسته. این ایستادن زود هنگام باعث کوتاه شدن پاهاش یا پرانتزی شدنشون نمیشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل محقق وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

 با سلام خدمت شما والد گرامی
روند رشد کودک به گونه‌ای طراحی شده که هر مرحله زیر بنا و پیش نیاز مرحله دیگه‌اس و به همین خاطر هر مرحله‌ای باید به وجود بیاد و بعد وارد مرحله بعدی بشیم.
اگر فرزند شما خودش می‌تونه از حالت دراز کشیده به حالت نشسته بیاد و از اون حالت به چهار دست و پا بره و بعد چهار دست و پا به سمت تخت حرکت کنه و دستش رو به تخت بگیره و به حالت ایستاده بیاد مشکلی نیست.
اما برای یک کودک پنج و نیم ماهه مهارت‌هایی که گفتم بعیده کسب شده باشه و احتمال زیاد شما خودتون کودک رو به حالت ایستاده کنار تخت میارید که همونجور که خودتون اشاره کردید باعث فشار به ساختارهای ستون فقرات و لگن و پاهای کودکتون میشه و ممکنه باعث شلی مفصل و کشیدگی عضلاتش بشه و آسیب‌هایی رو متوجه کودکتون کنه که کسب مراحل بعدی رو براش با مشکل مواجه کنه.
اگر تمایل دارید در مورد مهارت‌هایی که الان داره بیشتر توضیح بدید تا بیشتر راهنماییتون کنم.
مثلا غلت میزنه؟
روی دستاش در حالت دمر وزن میندازه و ارنجاش در حالت صاف قفل میشه؟
سعی بر سینه خیز رفتن داره؟

تجربه شما

ممنونم از پاسخگویی تون

تقریبا سه ماهه بود که غلت زدن را شروع کرد و سه ماه و سه هفتش بود که پاهاش را حالت چهار دست و پا می کرد و سرش را به زمین فشار می داد و حرکت می کرد در این حالت بالا تنه اش از زمین فاصله داشت و نمی دونم سینه خیز در نظر گرفته می شه یا نه

پنج ماهش بود که دستهاش را به لبه تختش می گرفت و رو زانوهاش می ایستاد همزمان نشستن را هم شروع کرد و یک هفته بعدش کامل رو پاهاش می ایستاد

ما به هیچ عنوان هدایتش نکردیم برای نشستن و ایستادن چون نگران ستون فقرات و کمرش بودیم الانم یا می ایسته سعی می کنیم از این حالت دربیاریمش ولی در طول روز بارها اینکار را می کنه

چطوری می تونیم از این حرکت منعش کنیم؟

@مامان_گندم۱۳

با سلام مجدد خدمت شما

با توجه به مواردی که میفرمایید به نظر میرسه هوش حرکتی کودک شما بالاست و به همین دلیل مراحل حرکتی رو زودتر از سایر کودکان کسب کرده.

به نظر میرسه برای جلوگیری از آسیب احتمالی بهتر باشه کودکتون توسط یک فوق تخصص ارتوپدی کودکان یا یک کاردرمانگر جسمی کودکان ویزیت بشه.

@رامین_محمدی

با عرض سلام مجدد

خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتید

حتما این مورد را پیگیری می کنم