تهدید و درخواست کمک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 85 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

من در حدود 2 هفته با یک آقا دوست شدم که بهشون 2 3 تا عکس از خودم دادم و داخل مغازشون رفتم و منو بوسیدن و داخل مغازشون دوربین مداربسته داره

و الان که من میگم میخوام جدا بشم تهدید میکنه که عکس و فیلمتو دارم و آبروتو میبرم و پخششون میکنم فهمیده من ترسیدم و هی بیشتر تهدید میکنه و سعی میکنه با این روش ازم سواستفاده کنه من ازش همه مدرک های تهدیدش رو دارم ولی میترسم به خانوادم بگه واقعا چون من شهر خیلی کوچیکی زندگی میکنم و همه همو میشناسن

من الان بلاکشون کردم

ولی هنوز میترسم نمیدونم کار درست چیه

خواهش میکنم سریع تر جواب بدید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. مسلما انتشار عکسهای شخص شما مستند به ماده 745 قانون مجازات اسلامی جرم و مستوجب مجازات 3 ماه تا دو سال حبس و جزای نقدی است و در خصوص تهدید نیز بسته به نوع تهدید مجازات جداگانه ای دارد

2. اینکه شخص این کار رو انجام بده احتمالش ضعیف هست ولی شما حتما موضوع را با خانواده مطرح نمایید ولی از جزئیات آن افتاده چیزی نگویید

3. به هیچ عنوان تسلیم خواسته های نامشرع طرف مقابل نروید والا وضع از این بدتر خواهد شد. شما اشتباه بزرگی مرتکب نشده اید پس ترسی نداشته باشید ضمن اینکه قانون شما رو حمایت می کنه

4. سعی کنید از طریق دادگاه کار به شکایت کشیده نشه و با یک بزرگتری که مورد اعتماد شما هست قضیه فیصله پیدا کنه و عکسها گرفته بشه

توصیه عمومی: همیشه اقدام قضایی و قانونی را بعنوان آخرین راه در نظر بگیرید و قبل از هر اقدامی سعی کنید با مصالحه و سازش و داوری توسط افراد خبره و حقوقدان مشکلات خود را حل نمایید.

موفق باشید

تجربه شما

سلام

شما اصلا به تهدیدات ایشون ترتیب اثرندهید چون این شیادان از اینکه دختران نگران آبروی خود پیش خانواده و فامیل وجامعه هستن می خواهند از طرف همه نوع اخاذی مالی و جسمی وروحی را داشته باشند.

متاسفانه خیلی از دختران ما اعتماد می کنند و عکس به طرف مقابل داده یا درمکان های خلوت حاضر شده و از آنان تصویربرداری شده و آن را مدرک قرار داده که آن را پخش کرده و آبرویت را می بریم تا طعمه خود را گیج و متحیر و سرگردان کرده و نتوانند تصمیم درست را گرفته وبه بدترین وجه ممکن از آنان هرنوع سوء استفاده را داشته باشند.

شما اصلا به این تهدیدات توجه نداشته باش و اگر امکان آن است که به پلیس مراجعه کنی و آنان را درجریان قراردهی آنان به بهترین نحو ممکن با آن فرد شیاد برخورد کرده و مدارک و عکس ها را گرفته و آنان حتما در محرمانه بودن این پرونده که اسم و فامیل شما فاش نشه دقت کافی را مبذول خواهند کرد.