کم تحرکی اسپرم

با سلام. همسر من به مدت دو ماه پودر پروکسید خورد حالا یک دکتر براش پودر اندروفرتی نوشته یک دکتر ال کارنتین میخوام بدونم با توجه به قیمت پودرا که هر دو ۵۰۰ هستن لطفا بگید کدوم تاثیرش بیشتره و آیا تاثیری دارند یا تبلیغ تجاری هستش مشکل همسرم اینه که یک درصد اسپرم سالم داره و تحرک هم صفر هست لطفا راهنمایی کنید واقعا هزینه های درمان خیلی سنگینه بهترین و ارزونترین راه کدومه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام. برای اظهار نظر دقیق، لازم است شرح حال اخذ شود و بیضه ها معاینه شوند و آزمایشات روئیت شوند، تا امکان تصمیم گیری در مورد روش درمان صورت گیرد.