سلام. من هفته شیش بارداریم. زیر دلم درد داره و دو طرف رحمم گاهی تیر میکشه و درد میگیره. من دوسال پیش سابقه بارداری خارج از رحم داشتم که منجر به ترکیدگی لوله سمت چپ و برداشتنش شدو جراحی شدم) سزارین(.بیشتر هم سمتی که لوله نیست درد داره.حالا میخواستم ببینم این دردای من طبیعیه؟ لطفا زود جواب بدین.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام مامان گل، يكبار حاملگی خارج رحم، دليل بر ايجاد مجدد آن نيست . و برای تاييد آن راههای تشخيصی وجود دارد. به نظر ميرسد كه خاطره قبلی در بهم ريختن آرامش شما نقش دارد، پس صبوری كنيد و اميدوار باشيد.