سلام من بچم رفلاکس داره و دارو میخوره وزنش یک مقدار کمه الان پایان ۹ ماهگیشه وزنش ۸۵۰۰. شنبدم برای اینکه وزن گیریش خوب بشه سرلاک موثره، غذا و میوه بهش میدم اما در کل زیاد نمیخوره آیا واقعا سرلاک اثربخشی داره؟ واینکه باتوجه به رفلاکسش وحساسیت به پروتین گاوی  چه نوع سرلاکی باید بهش بدم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
برای بررسی رشد مناسب وزن بدو تولد هم مهم است. تا یکسالگی الویت اول شیرمادر است و سپس غذای کمکی. سرلاک هم بهتر است با دستور پزشک داده شود.