حالت نعوظ و لرزش شدید و یخ کردن دست و پای شوهر هنگام تماشای فیلم جنسی چیست؟

چرا هنگام نزدیکی، گوشی دستشه و فیلم ها رو میبینه

اما فکر میکنه من از هیچی خبر ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانی

سلام وقتتون بخیر

 اعتیاد به فیلم مستهجن و دیدن این دست تصاویر و فیلم‌ها  که عموما در میان مردان شایع است به مرور به اعتیاد تبدیل میشود که متأسفانه آسیب‌های ناشی از تماشای این گونه تصاویر و فیلم‌ها در زندگی، مخصوصا زندگی مشترک جبران‌ناپذیر خواهد بود.
 رابطه‌ جنسی چرخه‌ای دارد که شامل میل، برانگیختگی و ارگاسم است. هم از منظر فیزیولوژیکی و هم روان‌شناسی اول و آخر دارد.
بهتر است هر دو شما برقراری رابطه‌ عاشقانه را از یک متخصص آموزش ببینید ،
تماشای این تصاویر فقط تخیلات جنسی را برمی‌انگیزاند و این فیلم‌ها بازنمای رابطه‌ جنسی را سریع می‌کند که لذت آنی را به‌وجود می اورد. رابطه زناشویی یک فرآیند دوسویه است و این‌گونه نیست یک نفر غالب باشد و نفر دیگر مغلوب.

دیدن فیلم مستهجن در حین عمل زناشویی شبیه به نوعی آسانسور است که لذت آن در کسری از ثانیه را به حداکثر می‌رساند
در واقع دیدن و تماشای این فیلم مستهجن در حین رابطه‌ جنسی اعتیاد رفتاری است نه الزاما مکمل رابطه‌ جنسی.
علتهیجان و بهم ریختگی همسر شما موقع دیدن فیلم صرفا رابطه جنسی محور می‌شود و هیجانات مثبت زندگی از بین می‌رود، قطعا بعد از مدتی خسته و دچار تنش می‌شوند.
لذا توصیه میشود حتما با همسرتان صحبت کنید و بخواهید روش‌هایی را که باعث افزایش لذت او می‌شود، برای‌تان توضیح دهد. شما نیز برای او توضیح دهید چه چیزی را موقع رابطه بیشتر دوست دارید. به او بگویید زن به لحاظ روحی- احساسی لطمه خواهد دید، چراکه فکر شوهرش به هنگام عشق ورزی تمام و کمال پیش او نیست و جای دیگری است.
در صورتی که نتیجه نگرفتید حتما مشکل‌تان را با یک مشاور متخصص در میان‌ بگذارید. بدانید که اعتیاد جنسی مانند خیلی از رفتارهای دیگر، قابل درمان است؛ اما در  طولانی‌مدت.