رفتار عجیب نوزاد

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 197 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من یک دختر ۹ماهه دارم که چند روزه یه حالتی از خودش در میاره مثل حرص خوردن چشماش رو گشاد میکنه و مثل اینکه لثه هاش رو روی هم فشار میده من خیلی از کارش نگرانم چون تقریبا زیاد اینکار رو میکنه میخواستم ببینم علتش چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

مادر عزیزم سلام. بابت تاخیر در پاسخدهی عذرخواهی میکنم.
نمیخوام نگرانتون بکنم ولی با این مختصر علائمی که برای بنده توضیح دادید، احتمال وجود تشنج های خفیف هست. حتما در اولین فرصت به متخصص اطفال مراجعه کنید تا در صورت صلاحدید در مرحله بعدی نوار مغزی انجام بشه. ان شالله که مورد خاصی نیست و احتمال تشنج رد بشه.

تجربه شما

دختر منم اینجوریه ۷ ماهشه