لاغری در دوران شیردهی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1776 بازدید 3 تبادل تجربه

سلام دکتر هشت ماهی هست زایمان کردم زایمان دومم هست و به پسرم شیر میدم و غذای کمکی هم میدم وزنم 95 کیلو هست و قدم 166 خیلی دارم اذیت میشم رژیم نمیتونم بگیرم اشتهای خیلی زیادی دارم لطفا کمکم کنید خیلی کمر درد و پا درد گرفتم میخوام لاغر بشم چه قرصی میتونم استفاده کنم برای لاغری.؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

سلام
وزن ایده آل شما 63 کیلوگرم برای قد شما و وزن تعدیل شده  شما 71 کیلوگرم می باشد.
برای کاهش وزن با زیر نظر متخصص تغذیه و رژیم درمانی به صورت آرام آرام وزنتون رو کم کنید. به امید قرص یا دارو برای لاغری نباشید چون اگر با قرص و دارو میشد لاغر شد در کشورهای پیشرفته و با تکنولوژی یک نفر انسان چاق پیدا نمیشد و همه لاغر میشدن. داروها همشون عوارض دارن. رژیم درمانی رو شروع کنید. لزوما رژیم درمانی به معنای گرسنگی کشیدن نیست و رژیم دوران شیردهی هم هست که میتونید از اون استفاده کنید. برای کنترل اشتها متناسب با شرایط جسمانیتون باید از مکمل های فیبری و سبوس برنج و گندم همراه سالاد یا غذا استفاده کنید

تجربه شما

ورزش کن. شیر زیاد بده. میوه و سبزیجات زیاد بخور. چربی و شکر و نمک و استرس رو کم کن. رقص رو تو برنامه روزانت بذار. مایعات خیلی زیاد بخور.

تنها راه لاغر شدن. رژیم و ورزش هست

کاش منم یه روزی لاغر بشم منم مثل شمام