دست نگرفتن اشیا در کودک 6 ماهه

سلام خسته نباشید من بچه ام شش ماهش تمومه شده البته دو ماه و نیم زودتر به دنیا اومده 29هفته الان بچم غلت میزنه ،صدا در میاره ،میخنده ،اشیا و صدا رو دنبال میکنه ،ولی همه آزمایش هاش هم خوبه بوده دوماه تو ان آی سیو بوده، اصلا نمیتونه مثلا جغجغه یا هر وسیله دیگه ای جلوش میگیرم بگیره حتی سعی هم نمیکنه ولی دستشو سمت دهنش میبره خیلی که مک بزنه یکمم مک ولی هنوز قشنگ کنترل نداره. سعی نمیکنه چیزی رو بگیره دستشو سمتش نمیبره. جای نگرانی هست یا هنوز وقت داره که انجام بده؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

با سلام
با توجه به اینکه کودکتون چند ماه زود به دنیا اومده زمان کسب مهارت‌هاش هم به همون نسبت دیرتر اتفاق میوفته پس اگر تا هشت ماهگی نتونست این مواردی که گفتید رو انجام بده به یک کاردرمانگر کودک یا یک فوق تخصص مغز و اعصاب کودک مراجعه کنید.
با احترام