سلام من هیچ بیمه ای ندارم

قبلا سرکار میرفتم بیمه بودم الان نه و اینکه قصد باردار شدن دارم

پیشنهادتون چه بیمه ای هست تا هزینه های بارداری رو کامل بده و برای من مقرون به صرفه باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

بیمه درمان تکمیلی

سلام
بیمه های تکمیلی همگی هزینه بارداری را به صورت مطلوبی پوشش می دهند.
البته باید توجه کنید که بیمه ها برای بارداری دوره انتظار 9 ماهه را در نظر گرفته اند که این به بدان معناست که باید حداقل 9 ماه قبل از بارداری تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار بگیرید.
با توجه به خواسته و شرایط هرکس طرح های بیمه ای مختلفی وجود دارد که برای مقایسه طرح های مختلف بیمه تکمیلی می توانید بر روی خرید بیمه تکمیلی کلیک کنید و یا اگر سوالی دارید همینجا بپرسید.