احتمالش هست باردار باشم؟

226 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام ببخشید من این ماه سومین ماهه اقدام کردم برای بارداری بعد این ماه 15ام پریود شدم ولی کم همیشه هفت هشت روز طول کشید این دفعه دو روز ولی از اون وقت سینه هام کلی سفت شده حتی نمیشه بهش دست خورد حالت تهوع خستگی درد زیر شکم و کمردرد شدید و پادرد دارم احتمالش هست باردار باشم؟ ولی پس اون پریودی چی بعضیا میگن میشه پریود باشی ولی باردارم باشی راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 17 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام عزيزم ، اين قضيه كه با وجود پريود احتمال بارداری باشه غير ممكنه ولی گاهی مادر باردار ميشود و در تايم پريود يک خونريزی خفيف پيدا ميكند. پس  در شما كه  دو روز خونريزی داشته ايد اين امكان كم است .

تجربه شما

خوب شاید چند روز مونده به پریود لقاح ایجاد شده و بچه شده چون همه جا خوندم امکانش هس ازمایشم دادم امروز فردا جوابشو میگیرم نباشه هم انشالله این ماه بشه دعا کنید