سلام خسته نباشید من 24 هفته هستم طبق سونو امروز سونو انجام دادم نوشته اندکس مایع آمونیاک 88 میلی متر میباشد که کمی کاهش یافته استباه توجه به سن بارداری من این سونو رو چون بیست هفته آبله مرغان گرفتم انجام دادم بنظرتون این کاهش بخاطر آبله مرغان چون هیجده هفته آنومالی طبیعی بود مایع. چیکار کنم به حد نرمال برسه نرمالش چقده و آیا این مقدار کاهش خطرناکه؟

ممنون میشم از پاسخگویی سریعتون

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

ربطی به آبله مرغان ندارد.

از نظر علل کاهش آب بررسی شوید. شامل پارکی کیسه آب، اختلال درخونرسانی جفت، اشکال درجنین و...

تجربه شما

سلام ممنون آبریزش ندارم. سونو داپلر جفتم دادم نرمال بود البته آب دور جنینمم بعد از دو روز که دوباره رفتم سونو دادم 10.5 سانت شده بود البته کلی آب خوردم جنین هم فکر نکنم مشکل داشته باشه چون سونو دادم بخاطر آبله مرغان و سلامت جنین کامل بررسی شد

@رها۰۰۹

پس ظاهرا مشکلی در کار نیست و پیگیری کنید

ببخشید اون 88 میلی متره 8.8cm اشتباه نوشتم