میزان کالری غذای کودک ۲۱ ماهه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 25 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام خدمت شما متخصص گرامی، دختر ۲۱ ماهه من با وزن تولد ۳ کیلو و قد ۴۹ الان وزن و قدش زیر نمودار ۹/۵ و ۷۹ است، دکتر اطفال گفت باید روزانه ۱۰۰۰ کالری غذا و خوراکی بهش بدم تا دو سال و نیمگی حداقل ۱۱ کیلو بشه منم تلاش خودمو میکنم و کالری غذاهاشو میشمرم ولی اشتهاش کمه و فقط ۵۰۰ کالری با رضایت میخوره بقیشو باید با کلی بازی و گاهی دعواش کنم که قبول کنه مثلا آخرین قاشق غذاشو بخوره به نظرتون این میزان کالری درسته و آیا نوع تغذیه ای هست که برای حتی ۱۰۰۰ کالری به دخترم بدم منظورم اینه که نیازه برم پیش متخصص تغذیه که برنامه خاصی بده شاید من غذای غنی شده و پرکالری بلد نیستم که فقط تونستم ۵۰۰ کالری روزانه به دخترم میدم درضمن هیچگونه تنقلات و بیسکویت هم بهش نمیدم چون تازه دوست هم نداره تنقلات.

ممنون از پاسخگویی شما محترم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام، لطفا وزن كنوني را بنويسيد. در سن كودك شما محاسبه كالری اصلا لازم نيست.

تجربه شما

سلام وزن کنونی همینطور که ذکر کردم ۹/۵ است. وزن نرمال طبق گفته پزشک ۱۱/۵ ، چرا لازم نیست خانم دکتر؟؟