فیلم مستهجن دیدن همسر

1497 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

همسرم. تو اینستا و تو اینترنت فیلم مستهجن نگاه میکنه. بیشتر مواقع قبل از رابطه فیلم میبینه. موقع فیلم دیدن و مخفی کردن از من هم میلرزه و بدنش یخ میکنه. تو سابقه گوشی chat bot نوشته بود آیا با کسی هم چت میکنه؟

آیا زندگیم داره نابود میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
هر چند دیدن فیلم پورن غیر اخلاقی بوده و توصیه نمی شود اما در این خصوص تجسس نکنید و همسرتان را به حال خودش بگذارید .
قطعا به صرف  دیدن فیلم پورن زندگی شما نابود نمی شود و نگران نباشید مگر این که در زندگی مشترکتان مشکلی وجود داشته باشد .

تجربه شما

سلام

البته باید با ایشون صحبت کنی اون هم با آرامش و دوستانه و از عوارض دیدن این فیلم ها که می تونه باعث سردی جنسی برای مرد بشه و توقعات اونا نسبت به همسر زیاد کنه وهم چنین اونا از واقعیت های زناشویی دور کنه صحبت کنید. شما می تونی به ایشون تفهیم کنی که این فیلم ها از حقیقت به دور است و پشت صحنه اونا چیز دیگری می باشه .شما بگو ما می توانیم خودمان با خلاقیت و ابتکارتمون در رابطه زناشویی بهترین لذت ها را حس کنیم و در زندگی به آرامش برسیم.

شما هم سعی کن که جاذبه های جنسی را برای همسرت بیشتر کنی و از نظرعاطفی اونو کاملا سیراب کنی تا طبع تغییر یافته اونا اصلاح نموده و به سیرطبیعی خودش برگردانی.