محاسبه زمان دقیق تخمک گذاری

4095 بازدید 7 تبادل تجربه

سلام زمان تخمک گذاری چطوری محاسبه میشه ؟ از روز آخر قاعدگی باید حساب بشه یا روز اول قاعدگی!؟ در صورتی که ۲۸ روزه یا ۳۰ روزه باشه این چرخه روز تخمک گذاری دقیقا روز چندمه!؟ ممنون میشم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
۱۴تا۱۶روز از موعد قاعدگی پریود بعدیتون کم کنید محدوده تخمک کذاری شما بدست میاد
برای تاریخ دقیق تخمک کذاری در این محدوده باید به علائم بدن خودتون توجه کنید مثل افرایش ترشحات کشدار، افرایش دمای صبحگاهی بدن، افزایش میل جنسی و گاهی درد در ناحیه زیر شکم.
استفاده از کیت تخمک گذاری و سونوگرافی سریالی هم راه مطمئنی هست برای بدست آوردن تاریخ دقیق تخمک کذاری.

تجربه شما

من قبلا سیکلم منظم بود ۲۷ روزه بودم. اما این ماه کیت تخمک گذاری مدیکور از روز ۱۲ام هاله انداخت تا روز ۱۷مثبت شد فرداش کمرنگ تر شد تازه شد همرنگ بالایی همزمان از کیت مکس استفاده میکنم مکس ۱۸ام هاله انداخت قبلا حتی هالم نمینداخت. الان نمیدونم کی تخمک آزاد کردم. ۳شب ۱۶ و ۱۷ و ۱۸ نزدیکی داشتیم. دیگه کشش ندارم

سلام من بی بی چک زدم یه خط کمرنگ و یکی پر رنگ . یعنی باردارم؟

@zahra_jigar_jan

سلام دوست عزیز  احتمال بارداری وجود دارد بهتر است برای اطمینان دو روز دیگر از تست بی بی چک استفاده کنید موفق باشید.

سلام من ماه قبل اقدام به بارداری کردم ۱۲‌ روز از پریودم‌ گذشت‌ ولی‌ یهویی‌‌ پریود شدم‌. این‌ ماه‌ هم‌ امروز ۴‌ روز گذشته‌ امکان‌ بارداری‌ یعنی‌ هنوز ندارم؟

@1۳۶۷۷۶

سلام دوست عزیز اگر تا یک هفته دیگر پریود نشدید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید

سلام به همگی بچه ها من هفته پیش رفتم سونو واژینال دادم گفت ۵ هفته و دو روزمه اما جنین دیده نشد

دوباره دیروز رفتم میگه حاملگیت پوشه

درصورتی که خودم میدونم لقاحم دیر بوده

خیلی نگرانم

چکار کنم

@فری_ماز

صبرکن یکی دو هفته دیگه باز برو سونو

سلام من دوره هام ۳۲روزه ست الان روز ۲۱ پریود هستم نمیدونم زمان تخمک گذاریم چه موقع است؟ ولی امروز بی بی چک زدم هاله انداخت میشه اعتماد کرد؟

پریود بعدی رو چطور میشه تشخیص داد؟

@مانیا۰۰۶۶

دقیقا سوال منم همینه

سلام

اگر سیکلتون 28 یا 30 روزه است درست وسط اون می تونه زمان تخمک گذاری شما باشه .

می تونید 2 هفته قبل از پریود بعدی را حساب کنید یا 2 هفته بعد از شروع پریود را حساب کنید.