سلام وقت بخیر پسر من ده ماه است شیر من کم شده سه هفته است لب به غذا نمیزنه شیر خشکم اصلا نمیخوره نمیدونم چیکار کنم هر روزم دارم براش غذای جدید درست میکنم بله بخوره اما تا میزارم دهنش گریه میکنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل شاغل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
برای اینکه شیر شما کم نشود باید هر روز شیردهی داشته باشید و خودتان هم رژیم غذایی مناسب داشته باشید. غذایی که علاقه داشت را آماده کنید و بدون اصرار و دعوا بدهید. اگر بی اشتهایی تداوم دارد و حتی شیر هم نمی خورد باید توسط پزشک معاینه شود.