نحوه استفاده قرص تنسی

119 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من یک ساعت بعد از نزدیکی مشکوک یه عدد قرص تنسی ۱.۵ میلی گرم خوردم آیا بازم لازمه که استفاده کنم و اینکه من تازه یک روز بود که پریودم تمام شده چند روز امکان این هست که خونریزی داشته باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دیگه لازم نیست همون قرص یک و نیم کفایت میکنه

در ابتدای سیکل باشید معمولا خونریزی اتفاق نمی افته چون بافت رحم نازکه

تجربه شما

ممنون که پاسخ دادید ولی من که یکشنبه قرص رو استفاده کردم الان که جمعه هست یکم خونریزی دارم به نظرتون طبیعی هستش؟