جمع شدن شیر در سینه

باعرض سلام و خسته نباشید ۷ ماه است زایمان کردم اول شیرم کم بود دخترم نخورد الان هم شیرخشک میخورد با اینکه شیرم خیلی کمه ولی بازم نمیخوره. توی سینم یه چیزی مثل گلوله هست ولی درد نمیکند خواستم ببینم آیا شیر جمع شده و چیکار میتونم بکنم باید برم پیش چه دکتریی؟ ممنون از راهنماییتان.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام مامان عزيز، متوجه نشدم كه از چه زماني شيردهي از طريق پستان را قطع كرده ايد ؟! اگر اين اواخر بوده است كه با  داروهاي قطع كننده ي ترشح پرولاكتين ، اين مورد حل ميشود، سرد كردن ناحيه با كيسه سرد و محكم بستن آن كمک كننده است. در غير اينصورت بايد بررسي شود. به متخصص زنان خود مراجعه كنيد .