من عكس رنگی گرفتم و مشخص شد لوله سمت راست چسبندگی جزيی دارد

دكتر برام فيزيو تراپی ٥جلسه نوشت كه انجام دادم و بعد هوادهی كردم

الان باز برام عكس نوشتن

من ميخوام بدونم چون تازگی عكس گرفتم اين همه اشعه ضرر و خطری ندارد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٤٠ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

چسبندگی لوله هيچگونه فيزيوتراپی خاصی ندارد و درمان آن فقط لاپاروسكوپی است .
از عوارض عكس های مكرر عفونت لگنی و پارگی رحم در حين گرفتن عكس است .
با توجه به سننتان توصيه ميشود وقت را تلف نكنيد ولاپاروسكوپی انجام دهيد و اگر با لاپاروسكوپی لوله ها باز نشد ای وی اف انجام دهيد .