استفاده از اسپری كانسيلر مو در بارداری

سلام خسته نباشيد، من در هفته ٦ بارداری هستم ميخواستم بدونم استفاده از اسپری كانسيلر مو كه بدون امونياک هست و و فقط مثل يک پود روی ريشه مو را ميپوشاند و با شستشو هم پاک ميشه ضرری نداره؟چون من موهام بطور كامل سفيدن و واقعا مجبور به اينكار هستم،

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٣ جنسیت زن شغل كارشناس راديولوژي وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

خير حتی رنگ كردن مو هم پس از كلی تحقيق ديدن ايرادی نداره ميتونيد استفاده كنيد