سلام من امروز روز ۱۵ از دوره ام هست ۱۰ روز‌پیش پریودم تموم شد ۱۲ ماهه تو اقدام برای بارداری هستم پزشک ها میگن تنبلی تخمدان دارم و زیر نظر دکتر هستم امروز  برای اولین بار وسط سیکلم من لکه دیدم قهوه ای رنگ بعد از نیم ساعت خونریزی قطع شد و نهایتا ۴ تا قطره خون قهوای که اصلا به پریود شبیه نیست ازم خارج شد

بی‌بی چک استفاده کردم امروز منفی بود

ممکنه بارداری باشه؟؟

پریودی های خیلی منظم و دقیق دارم

یک سری دارو‌هم برای تخمک مصرف میکنم اما ۶ ماهی میشه  تا به امروز‌لکه بینی نداشتم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل ارایشگر
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

اگر تاخیر بیش از ۷ روز دارید آزمایش خون بدهید تا از نتیجه مطلع شوید. بهتر است به مراکز ناباروری جهت درمان مراجعه کنید. ورزش، کاهش وزن، رژیم مدیترانه ای بسیار مفید است.‌ روز خوش