با سلام. کلیه سمت راست پدرم نارسایی داره پارسال یک سنگ 3 میل داشتن همون سمت کلیه .. یک هفته پیش که دوباره سونو گرفتیم همون سنگ شده 5 میل... اینم بگم همون سمت بدن پدرم یعنی پاش بی حس شده و میکشه الان جدیدا به دستشم داره کشیده میشه آیا میتونه این بی حسی ارتباطی به سنگ کلیه و نارسایی کلیه داشته باشه؟ و اینم بگم جدیدا همون سمت بدنش احساس سرما میکنن میشه راهنماییم کنید که چی میتونه باشه و این علایم به هم ارتباط دارن ؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 70 جنسیت مرد شغل بازنشسته
پاسخ مشاور

فوق تخصص کلیه و مجاری

سلام .این علایم ربطی به سنگ کلیه  نداره .ایشون باید به متخصص بیماریهای  مغز و اعصاب یعنی نورولوژیست  در اولین فرصت مراجعه کنند.