قطره پروکید

سلام خسته نباشید پسر پنجاه روزه ام به خاطر دل پیچه و دل درد شدید بردم دکتر. دکتر براش پروکید تجویز کرد روزانه پنج قطره. و یه ویتامین اد هم تجویز کردن همراهش.

دوتا سوال دارم

یکی اینکه قطره پروکید رو میشه بعضی از روزا که دل پیچش زیاده روزانه دوبار بدم یعنی پنج قطره صبح پنج قطره شب؟؟؟

سوال دوم اینکه من فکر کردم قطره اد همون آد ادسول که میدم هست چون تو منزل داشتم به داروخانه گفتم برام قطره آد رو نزارن.

ولی وقتی اومدم اطرافیان بهم گفتن این قطره ویتامین D3 هست که تجویز کردن همراه پروکید . نباید قطره آد بدی. باید همون قطره تجویز شده رو بدی. موندم کدوم درسته؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام، قطره ادسول همان قطره ويتامين آ+ د می باشد. يكی از اين دو قطره برای شيرخوار شما كافی است. قطره پروكيد روزانه يكبار و هر دفعه پنج قطره قابل استفاده است. اگر دل درد بهتر نشد می توانيد از ساير قطره ها، با مشورت با متخصص اطفال، بصورت جايگزين استفاده كنيد.