بیمه زنان خانه دار

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 70 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام من ۲۱ سالمه و دوتا بچه دارم و خانه دار هستم شوهرم خودشو بیمه نمیکنه؟ اصلا گوش نمیده میخواستم ببینم خودم میتونم خودمو بیمه کنم و اینکه بهم دفترچه بیمه برای دکتر میدن یا باید تمام اعضای خانواده دفترچه داشته باشن و چه بیمه ای برای من خوبه که واریز کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

بیمه عمر و سرمایه گذاری

سلام
از این بابت نگرانی برای شما وجود ندارد.
بیمه تامین اجتماعی این امکان را برای شما فراهم کرده تا با پرداخت حق بیمه پوشش ها و دفترچه درمانی را برای خود و فرزندانتان تهیه کنید. در ضمن با پرداخت حق بیمه می توانید پس از 10 سال بازنشسته شوید و حقوق مستمری دریافت کنید.

تجربه شما

حق بیمه چیه؟

بیمه تامین اجتماعی 10 ساله مگه داریم؟

@کتی_نیا

برای استفاده از خدمات درمانی می توان از بیمه تامین اجتماعی استفاده کرد.

اما اگر از دید حقوق بازنشستگی نگاه کنیم باید بگوییم طرح بازنشستگی زنان خانه دار بهترین گزینه است. جدیدا کمپینی برگزار شده به نام شغل من خانه داریست. به کسانی که در این کمپین شرکت کنند یک ماه طرح بازنشستگی زنان خانه دار توسط یکی از اسپانسر ها هدیه داده می شود. برای شرکت در این کمپین می توانید به آدرس bimemahan.com/woman مراجعه کنید.