ختنه نکردن کودک

445 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. پسرم سه سال و یکماهشه.بنا به دلایلی هنوز ختنه نشده. همسرم میگه پاییز ختنه کنیم.اما چند جا خوندم که نوشته بود از هشت تا ۱۶ ماهگی ختنه کنید یا بزارید بالای شش سالگی. سن ۳-۴ سال بدترین زمانه برای ختنه و بچه فکر میکنه داره تنبیه میشه. چیکار کنیم؟ چی بهتره؟

لطفا سریعتر پاسخ بدید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

اصولا بهترین زمان ختنه دوران نوزادی و به خصوص بین یک تا سه ماهگی هست اما اگر سن کودک از یکسال عبور کند جهت جلوگیری از عوارض روانی در هر سنی که باشد باید در بیمارستان و با بیهوشی عمومی انجام شود تا در خاطره کودک باقی نماند

تجربه شما

بیهوشی واسه یه ختنه؟ قدیما که بچه ها رو تو سن ۶-۷ سالگی ختنه میکردن اونم باروش جراحی. هیچ مشکلی هم نداشتن. دکتری که میخوام ببرم با لیزر انجام میده. تبحر پزشک خیلی مهمه. واسه یه عمل سرپایی بیهوش کردن بیجاست. بهرحال مرسی از پاسختون.