اقدام به بارداری با واریکوسل

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 68 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام وقت بخير

من ٩ ماه اقدام داشتم نتيجه نگرفتم آزمايش و سونو خودم نرمال....شوهرم واريكوسل خفيف داره دكتر قرص داد

ديروز رفتم متخصص بهم داروی پودری پروكسيدوومن و اينوفوليک داد قيمتش خيلی بالا بود مقداريشو تونستم بخرم واقعا تاثيری داره؟؟

و گفت بيا پاپ اسمير بده من واسه معاينه ساده خيلی درد داشتم چكار كنم درد نداشته باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٤ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام شما جزو كيسهاي نابارور به حساب ميآييد وبايد تحت درمان حضوري قرار گيريد وبه پزشكتان اعتماد داشته باشيد،،، ولي اگر واريكوسل همسرتان خفيف است بادارو مشكل حل شده ونياز به جراحي نيست ،،، درمورد داروها كه گفتيد گران است متاسفانه همينطور است ولي چاره اي نيست بايد مصرف كنيد،،، درد درهنگام معاينه هم معمولا با معاينه آرام واستفاده ازژل برطرف ميشود،،، ازاينستاي ما ديدن فرماييد

تجربه شما

آها ..ممنون از پاسخگوييتون

چرا جزء كيس های نابارور هستيم مگه اين نيست كه تا يكسال طبيعی اقدام طبيعيه؟؟

@fatemeh1122

کاربر گرامی سلام.

پاسخ خانم دکتر ویدا یوسفیان: "عرض كردم شما زوج نابارور هستيد (٦ ماه به بالا اقدام به بارداری كنند، ولی نشود) نگفتم زوج نازا هستيد
تعريف زوج نازا: يک سال اقدام به بارداری كنند و نشود."