سلام نوزاد 45 روزه ای داریم که استفراغ های زرد رنگ داره بدو تولد زردی داشت، بعد عفونت ادراری که بیمارستان بستری شد آنتی بیوتیک دریافت کرد و سونوگرافی کلیه و تست آنالیز هم شد و چند روز هم در منزل سفکسیم مصرف کرد الان بعد از یک هفته از قطع دارو همچنان بچه نا آرام هست و کم شیر میخوره استفراغ های زرد رنگ داره و مدفوع هم کم میکنه خیلی نگرانیم لطفا راهنمایی بفرمایید ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام، احتمال دارد مجدد عفونت ادراری برگشته باشد، حتما كشت ادرار بدهيد و به متخصص اطفال جهت بررسی بيشتر مراجعه فرماييد.