سلام خوب هستید من تخمدونام تنبل نیستن خوبن ولی چرا باردار نمیشم بار اول آمپولhcg زدم باردارشدم ؛ ولی الان آمپول hcg زدم چرا باردار نشدم دلیلش چیه؟ چکارکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

 سلام

شما باید تحت نظر باشید تا تخمک گذاریتون چک بشه و در زمان مناسب نزدیکی داشته باشید

زدن آمپول شرط قطعی بارداری نیست

تجربه شما

پریودیم 24 اردیبهشت من ۵ خرداد آمپول hcg زدم الان تقریبا ۶، ۵ تست بارداری امتحان کردم دو تا حالت انداختن، 4منفی یعنی چی نمیدونم چکار کنم من که حس میکنم منفی منظور چرا از آمپول تاثیری نبود