سلام. من اول سال ۹۶ یک سزارین داشتم و پسرم سالمه خدا رو شکر. متاسفانه اردیبهشت ۹۸ بچمو تو هفته ۳۴ از دست دادم و تو شکمم مرد و سزارین شدم با توجه به سنم که ۳۶ سال هست. کی میتونم اقدام کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام گلم، به جهت سلامت گل پسرتون مسرور و به جهت از دست رفتن دومين بارداريتان متاسفم. بانو ؛ بهتر است با پزشكتان در اين رابطه مشورت كنيد تا بر مبنا شرايط فيزيكی و سابقه پزشكيتان و حتی از لحاظ روحی شما را بررسی و جهت بارداري مجدد راهنمايی نمايند.خبر خوب اينكه چون سابقه دو بار بارداری داريد ، احتمال بارداری موفق شما بسيار بالاست، برايتان آرزوی حاملگی و زايمان موفقی را دارم.