رفتار مادرشوهر و نحوه برخورد با آن

سلام خانواده همسرم و مخصوصا مادرشون طوری رفتار میکنن با من که اصلا انگار منو نمی بینن و فقط و فقط پسرشون و نوه شون براشون مهمه طوری که وقتی ۳ تایی وارد خونه شون میشیم حتی با من سلام و احوال پرسی هم نمیکنن این رفتارشون خیلی آزارم میده به شوهرمم گفتم هیچ عکس العملی نشون نمیده..انگار نمیخوان قبول کنن پسرشون مستقل شده حتما شوهرم صبحونه باید بره اونجا یا اگه روزی یکبار نره انقدر زنگ میزنن بهش..  مثلا دیشب رفتیم اونجا مادرش برای شوهرم شربت اورد برای من نیاورد من خودم پاشدم آب خوردم هیچ کاری ام نکردم که بگم دل خورن نمیدونم چرا اینجوری میکنن لطفا یه راهکار بگین بهم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
انچه در زندگي مشترك مهم است احترام متقابل طرفين است اينكه شما بي احترامي نكرده ايد نكته ارزشمندي است .اما نبايد اجازه داد كه كسي حق خود بداند كه رفتار هاي توهين اميز را ادامه دهد .بهتر است با همسرتان صحبت كنيد و دقيقا رفتارها را نشان دهيد مثلا همين سلام نكردن ها، شربت نياوردن با لحني ارام و بدون از بحث .ميتوانيد در اين موقعيت از همسرتان با لبخند بخواهيد كه برايتان شربت بياورد .قبل از هرچيز مهم اين است كه رابطه خودتان با همسرتان را قوي تر كنيد و بسيار بيشتر به هم نزديك شويد .كمي رفت امدهايتان را با خانواده محدود كنيد مثلا اين هر روز صبحانه را به هفته سه روز تغيير دهيد و بهتر است تا مدتها هر زمان همسرتان به خانه مادرش رفت شما ايشان را همراهي كنيد.