سلام دو روز پیش واکسن دو ماهگی پسرمو زدم از دیشب که شکمش شل شده امروز هم خیلی شدید آبکی شده و اسهاله کاملا. شیرخشک میخوره ولی اصلا تا الان یک ذره هم اسهال نشده و رنگ مدفوعش هم سبز تیره و زرد خردلی بود که وقتی با پزشکش مشورت کردم گفت سبز تیره مدفوعش بخاطر آهن داخل شیر خشکه. ولی از دیروز که شکمش شل شده زرد خردلیه. ضمن اینکه اسهالش همراه با تب نیست.خواهش میکنم زودتر جواب بدین خیلی نگرانم دسترسی به پزشک اطفال ندارم فعلا. ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام، درصورت دفع بيشتر از ٦ نوبت در روز و با حجم زياد و بی اشتهايی يا تب يا استفراغ به متخصص اطفال جهت درمان مراجعه فرماييد.