سلام درسته که بچه پسر دیرتر از دختر کامل میشه ؟

چطور متوجه شم قراره زایمانم زودرس باشه یا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

نوزاد پسر اسیب پذیرتر است.

علایمی که میتوانند نشانه زایمان زودرس باشند:

⭕ترشحات واژینال بیش از حد

⭕تغییر حالت ترشحات مثلا خونی یا رقیق شدن

⭕هرگونه خونریزی یا لکه بینی

⭕ درد شکمی مانند درد ماهانه یا

 بیش از ۴ انقباض در ساعت

⭕ احساس فشار مضاعف در لگن

⭕کمر درد خصوصا اگر متناوب است

⭕ نشت یا سرازیر شدن مایع از واژن که ممکن است شفاف یا صورتی یا مایل به قرمز باشد (پارگی کیسه آب)

⭕ تب، لرز، استفراغ ...

⭕درد منتسب به معده برطرف نمی شود و علایم گوارشی دیگری هم به همراه دارد

⭕اگر فکر می کنید نشانه های زایمان زودرس را دارید به نزدیکترین مرکز بیمارستانی محل سکونت مراجعه نمایید.

در بررسی های انجام شده می توان پارگی کیسه آب، عفونت وباز شدن سرویکس ارزیابی شود.

برای کنترل مشکلاتی که می توانند باعث زایمان زودرس شوند، توصیه های پیشگیری را مد نظر قرار دهید.

تجربه شما

من ۲۳ هفته ام چند وقتی خیلی شکمم سفت میشد عفونت کلیه و مجاری ادراری دارم حتی بخاطر همین بستری شدم ۵ روز بازم دوباره عفونت کردم تا اینکه هفته قبل رفتم پیش دکترم گفت بستری شو از اونجایی که یه پسر کوچیک دارم سر دو روز خودمو مرخص کردم بازم انقباض داشتم امروز دکترم گفت درمانت نیمه موند باید آنتی بیوتیک مصرف کنی به همراه آمپول جلوگیری از زایمان زودرس همون هیدروکسی پروژسترون هفته ای خیلی ناراحتم دلم نمیخواد دخترکم از دست بدم

همش الکیه من بچم پسر بود سه چهار هفته زودتر به دنیا اومد نزاشتنش تو دستگاه گفتن سالمه ....باورکن نه شب تا نه صبح درد داشتم ولی نمیدونستم درد زایمونه آخه بچه اولمه

سلام به نظرم یه متخصص خوب و یه مرکز سونوگرافی حرفه ای پیدا کن

سلام ممنون از توضیحاتتون این نشونه ها از چند ماهگی معلوم میشه من سقط دوازده هفته داشتم همینطور بود و بیشتر شبیه زایمان زودرس بود چون اول کیسه آب پاره شد و بعد جنین خارج شد بدون هیچ خونریزی بعد نیم ساعت جفت و....دفع شد